fbpx

Ora mesei #ziua4

Home  >>  Life Style  >>  Ora mesei #ziua4

Ora mesei #ziua4

26
iun.,2014

0

Obsesia de online ne domină zilnic, pe uni într-o măsură mai mare, pe alți însă mai puțin, și asta poate nu e neapărat rău. Aici contează foarte mult atitudinea fiecăruia din noi, cum? cât? și pentru ce? utilizăm tot acest timp. Citim știri, materiale de specialitate, privim filme sau clipuri video, citim bloguri sau cărți, sau pur și simplu pierdem o mare parte din timp pe site-urile sociale, făcând refresh la fiecare 30 secunde, gândindu-ne că poate cineva are nevoie de noi!
Aici gândul meu pleacă în altă parte, și anume la partea negativă a acestui lucru, uneori am impresia că copiii noștri vor fi analfabeți, sincer, hai să recunoaștem, cum defapt se citește în mediu online? Răspunsul e foarte simplu: Pe Diagonală, cum obișnuiesc eu să zic. NASOL dragi cititori!
Da, întradevăr sunt absolut de acord că trebuie să fim selectivi și să nu citim tot ce ne cade în față, dar nici ceea ce citim, să o facem de mântuială! Hai să recunoaștem, câți din noi au deschis o carte, indiferent cum, fizic sau online, câți? Care este ultima carte citită? Sunt doar câteva întrebări, care de multe ori nu am un răspuns, sau dacă și ăl au este doar negativ, și de asta îmi pare rău!
Ok, hai să recunosc și eu, nu o fac tare pe cititorul, dar oricum. Dacă aș fi sincer nu prea dispun de ‘timp’ (nu-l am pentru că nu mi-l fac) pentru asta, în afară de regulamentele, știrile, blogurile, anunțurile de pe stâlpi și mesajele de dragoste de pe garduri, mai citesc și din când în când și câte o carte. Despre ce carte carte citesc la moment, o să vedeți puți mai jos.

#Ziua4.

Destinația de astăzi este Scuarul Consiliului Europei, care se află în perimetru intersecțiilor V.Lupu, M.Kogălniceanu și A.Mateevici, la 4 minute distanță de mers pe jos de la oficiu unde aproape zilnic îmi trece viața. Trec pe aici de fiecare dată când merg în Parc la Valea Morilor, sau vin aici de fiecare dată când am chef de lectură. Aici e foarte bine, e liniște, iar atmosfera este exact de ceea ce ai nevoie, pentru o lectură plăcută. În cazul în care vă hotărâți și aveți chef de lectură, scrieți în privat și de ce nu ne vedem acolo!
Atât pentru azi, stai cu ochii pe pagina mea de facebook sau dați like la pagina oficială a blogului și urmărește toate postările.

La moment citesc „Femei” de Charles Bukowski, o carte obscenă și de multe ori chiar dezgustătoare. Băutură, sex, curve și masturbare sunt laitmotivele acestei cărți, pe care v-o recomand să o citiți!

Drept argument vă dau și primul aliniat:

Locușorul meu de lectură este aici – în scânciob, în imediata apropiere a Scuarului, pe terenul de joacă pentru copii și de sport pentru maturi. Singur lucru care mă deranjează este faptul că se află în imediata apropiere a unui restaurant. Off, mirosurile cele zilnice de frigărui te fac mai ‘puternic’.

Priveliște care te inspiră.

Sunt sigur că majoritatea din voi a trecut pe aici, și niciodată n-ați văzut acele creioane făcute frumos din ramurile copacului.

Dar tu ce faci la ora mesei?
#Ziua3 o puteți vedea aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.