fbpx

Ora mesei #ziua3

Home  >>  Life Style  >>  Ora mesei #ziua3

Ora mesei #ziua3

25
iun.,2014

0

Și dacă e miercuri, să fie ceva mai diferit. Locația de astăzi este practic aceeași de ieri #ziua2, doar că într-o altă formă.
Cu toții știm că Sportul înseamnă sănătate, optimism și poftă de viață, dar nu numai atât.
Nu, nu este o utopie, ci doar o consecinţă a eliberării unor hormoni responsabili de starea de bine. Mișcarea este bună nu doar pentru sănătatea fizică, ci și pentru cea mintală, exact de ce ai nevoie în pauza de masă. După minim 30 de minute de sport, sau chiar ceva mai mult, apar gândurile pozitive, de cele mai multe ori creative. Este vorba de efectul de bună dispoziție, care stimulează do­pamina, iar acest neuron trans­mite esențial acțiunile plăcerii. Filosofic nuștiu cum, în schimb adevărat, pentru că întradevăr după asta, grijile, probleme tot a­colo ră­mân, numai că le vezi în alt mod, ai luat distanța, ți-ai structurat altfel gânduri, și acum ești gata să continui mai bine, sau să o ei de la capăt. Corpului îi trebuie mișcare iar spiritului bună dispoziție. Ca să nu mai zic că tot el, adică sportul ajută la eliminarea kilogramelor în plus și auto reglează greutatea corporală.

#Ziua3.

Recunosc că pentru mine ciclismul rămâne a fi hobby-ul preferat, de aceea prefer des să merg cu bicicleta la ora mesei!
Astăzi a fost ceva mai special. Recomand, dacă aveți ocazia și treceți prin Parcul Ștefan Cel Mare, face-ți o plimbare și cu bicicleta, pare a fi mult cei 20 lei per oră, dar într-un final se merită!
Atât pentru azi, stai cu ochii pe pagina mea de facebook sau dați like la pagina oficială a blogului și urmărește toate postările.

Iar în concluzie vreau să menționez, că nu contează ce faci, contează cu cine!

Și dacă tot e clad, se merită și o înghețată!

Dar tu ce faci la ora mesei?
#Ziua2 o puteți vedea aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.