fbpx

Ora mesei #ziua2

Home  >>  Life Style  >>  Ora mesei #ziua2

Ora mesei #ziua2

24
iun.,2014

0

#Ziua2.

Uite că a venit și timpul în care trebuia să mă decid încotro să merg astăzi! Destinația de astăzi este una arhicunoscuta și anume Parcul Ștefan Cel Mare, care se află la 5 minute distanță de mers pe jos și se află chiar în inima capitalei.
3 din 5 zile merg aici să mă plimb, e liniște, e curat, e frumos iar cel mai important că acolo te simți pur și simplu bine.
Înafara faptului că te poți așeza pe o bancă, care de cele mai multe ori la ora mesei sunt toate ocupate, te poți plimba plăcut pe alei, admirând florile aproape îngrijite dar și întreaga priveliște.
Dacă e cald te retragi plăcut lângă havuz și simți cu plăcere briza de vânt, care îți răcorește plăcut corpul.

Pentru suflet se poate și o înghețată de la Ciao Cacao, apropo după mine c-am scumpă.

Pe Aleea Clasicilor te poți conecta la rețeaua gratuită Wi-Fi. Dacă sincer eu nici nu-l deschid, eu în parc am venit să mă plimb nu să stau pe net.

Tot aici îi putem vedea și cortul lui Oleg Adrian Vlad, care este un băiat orfan din Basarabeasca, și care are probleme de vederea.
Apropo, Oleg are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea fi operat la o clinică din Germania, iar pentru aceasta vă îndemn să procurați bilete la concertul de caritate, unde vor evolua interpreţii Valeria Stoica, Tania Cerga, Cătălin Josan şi formaţia Cuibul. În calitate de prezentator va fi Alexandru Gurdila.

Atât pentru azi, stai cu ochii pe pagina mea de facebook sau dați like la pagina oficială a blogului și urmărește toate postările.

Dar tu ce faci la ora mesei?
#Ziua1 o puteți vedea aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.