fbpx

Ora mesei #ziua1

Home  >>  Life Style  >>  Ora mesei #ziua1

Ora mesei #ziua1

23
iun.,2014

0

Din motiv că nu prea am avut timp am c-am uitat că am și eu o pagină web.
Drept dovadă este simplu fapt că de vreo 30 zile încoace, n-am mai scris nimic, oare de ce??? Îmbătrânesc??? N-am timp??? Nu vreau???
Prea multe semne de întrebare, de acea îmi propun că în decursul acestei săptămâni să scriu mai mult, astfel încât să încerc să recuperez.
Like-urile sunt binevenite, share-urile sunt salutate iar criticile și comentariile aplaudate.

Ok, am început c-am melancolic de aceea o să trec direct la temă!
Nu știu cum la voi, dar pentru mine ora mesei înseamnă ceva mai mult decât simplu fapt să mănânci, pentru mine acele 60 minute înseamnă să faci ceva, astfel încât să alungi rutina de la cele primele 4 ore petrecute la locul de muncă, revenind, să ai chef să mai suporți plăcut încă altele 4! Și cum mie de fiecare dată îmi place ceva nou în această săptămână o să încerc să scriu în fiecare zi lucrătoare ce poți face în ora mesei, în raza oficiului, în orașul Chișinău, fără să cheltui mulți bani, plăcut, de multe ori și util, dar cel mai important este să fac ceva diferit, astfel încât să uit de tot ce mă așteaptă în oficiu sau pe masă la birou.

#Ziua1.

Dat fiind faptul că oficiu în care muncesc zilnic se află la doar 7 minute distanță de mers pe jos până la parcul Valea Morilor, prima zi am hotărât să o dedic plimbării în acest loc, despre acest loc nu o să scriu prea mult, eu cred că pentru mulți din voi este clar.
Loc frumos, pitoresc, aer curat, exact de ceea ce ai nevoie la pauza de masă! Recomand.
Atât pentru azi, stai cu ochii pe pagina mea de facebook sau dați like la pagina oficială a blogului și urmărește toate postările.


Dar tu ce faci la ora mesei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.