fbpx

Offline Microsoft

Home  >>  IT  >>  Offline Microsoft

Offline Microsoft

28
mai,2014

0
  IT

Deși mulți nu vor să recunoască, suntem din ce în ce mai dependenți de calculator. Indiferent de domeniul activitate, calculatorul este omniprezent. În contabilitate, în proiectări, în statistici, în stocări de date, indiferent de ce facem, avem nevoie de calculator. Chiar și calculele clasice de adunare, scădere, înmulțire, împărțire tot cu un calculator le facem. Calculatorul îl întâlnim peste tot. 

Pentru ce să scrii o scrisoare pe hârtie iar ea să ajungă în 3-5 zile, mai ales când sunt lucruri urgente de comunicat?!
Pentru ce să cumperi un ziar sau vreo revistă preferată, când ai posibilitatea să le accesezi oricând în online?!
Pentru ce să mergi la cumpărături când le poți face online?!
Normal, având în vedere viteza cu care se mișcă totul în jurul nostru, trebuie ca totul să fie făcut rapid, nu mai avem timp de fleacuri care să ne încetinească ritmul de viață.
Partea tristă a lucrurilor în evoluția noastră este legat de modul în care tinerii își petrec cei mai frumoși ani de viață. Aceștia, având internetul la îndemână, uită că trebuie să mai citească o carte, uită că există natura, uită că au o copilărie/tinerețe/viață care merită trăită la maxim. Toate răspunsurile le găsesc pe internet, nu mai sunt nevoiți să își pună mintea în mișcare, uneori devenind incapabili să spună ce gândesc fără ajutorul tastaturii. Dar asta nu înseamnă că trebuie să eliminăm calculatorul definitiv din viața noastră. Din contra, avem nevoie de el mai mult ca oricând. Calculatorul este o sursă excelentă de divertisment, cu ajutorul căruia putem să ne relaxam, iar cel mai important este că anume ele ne ajută să comunicam cu prietenii sau cu persoanele apropiate care poate sunt departe de noi, dar nu despre asta am vrut să scriu în acest articol.

Ei bine, cu toții știm că defapt un calculator este alcătuit din 2 părți componente principale: 1 software (componente logice) și 2 hardware (componente fizice). Despre componentele fizice e clar, acum hai să vorbim despre partea logică.

Sunt sigur că cel puțin 85% din populația globului pământesc dar și fiecare din noi, a auzit despre mare familie Microsoft. Majoritatea dintre noi inițial când a învățat calculatorul a utilizat sistemul de operare Windows de la Microsoft, cel mai mare sistem de operare pentru calculatoare. Majoritatea, l-au utilizat încă mulți ani după asta, și tot majoritatea îl utilizează și până în ziua de azi, iar eu mă număr loial printre ei, chiar dacă concomitent folosesc și un alt sistem de operare.
Personal sunt mulțumit de produsele Microsoft, în pofida tuturor rezervelor care le am, Microsoft rămâne a fi o companie net superioară. Deși Microsoft reușește să obțină venituri de miliarde de dolari în fiecare trimestru, aceasta companie nu este la fel de bine văzută ca Apple, Android sau altele, în ciuda faptul că excelează în foarte multe domenii. Majoritatea criticilor vin din faptul că se poziționează pe locul al treilea în cursa smartphone-urilor, într-o perioada în care gloria computerelor a apus, iar dispozitivele mobile sunt la putere.
Ce nu-mi place la ei este browserul de internet, nu vreau să-l numesc pentru că sunt sigur că îl cunoașteți cu toții.
Ce îmi place la ei, este Office-ul, apropo mă bucur nespus că compania la care muncesc zilnic a achiziționat câteva licențe pentru noul Office 365, iar în curând voi profita la maxim de utilitatea lui.
Ce îmi doresc de la ei, este desigur, Tableta Inovatoare – Microsoft Surface pe care am testat-o cu mult drag (se vede în poză), la offline-ul cu reprezentanții Microsoft, Sergiu Cibotaru – Account Technology Strategist of Microsoft și Anastasia Kinder – Marketing & Communication Manager of Microsoft Moldova in Central Asia & Moldova!

Mulțumiri speciale Companiei Target Group WorldWide pentru invitație!


Pentru cei care vor să interancționeze direct cu reprezentanții Microsoft, dar și să servească cea mai bună cafea și biscuiți din Chișinău, puteți să vă alăturați pe 30 mai 2014, la Ziua Internațională a muncii în afara oficiului. La ora 12:00 împreună cu colaboratorii companiei Microsoft din Chișinău, Baku, Bișkek, St-Petersburg și Moscova care vor lucra intens în cafenele din oraș, în verandele de vară, acasă și în mișcare, și vor aborda business-ul la cel mai serios nivel, vor lucra cu documente și chiar vor desfășura conferințe video. Epicentrul de lucru în afara oficiului din Chișinău este la ”Tucano Coffee – Brasil”, pe adresa Alexandru cel Bun, 91A. Evenimentul va începe la ora 11:00 dimineața, iar la final veți primi cadou și un maiou oficial Microsoft!
Pentru mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.