fbpx

Google si Facebook si-ar putea intrerupe serviciile pe 23 ianuarie

Home  >>  News & Cash  >>  Google si Facebook si-ar putea intrerupe serviciile pe 23 ianuarie

Google si Facebook si-ar putea intrerupe serviciile pe 23 ianuarie

2
ian.,2012

0

Facebook, Google, eBay, Amazon si multe alte companii si-ar putea intrerupe serviciile pe 23 ianuarie, ca forma de protest impotriva unui proiect de lege impotriva pirateriei, prezentat recent in Congresul american.

Google-Facebook
Un nou proiect de lege pentru combaterea pirateriei in SUA, SOPA (Stop Online Piracy Act), i-a determinat pe reprezentantii celor mai mari companii americane de internet din lume sa ia in calcul posibilitatea unei forme de protest extreme: intreruperea serviciilor pe care le ofera milioanelor de oameni din intreaga lume. Printre aceste companii se numara Google, Mozilla, PayPal, Amazon, eBay, FourSquare, dar si retelele de socializare Facebook si Twitter.

SOPA prevede ca detinatorii de copyright vor putea inchide website-uri care le-au preluat continut, fara sa aiba nevoie de procese sau de hotarari judecatoresti.

De asemenea, motoarele de cautare ar putea fi determinate sa de-indexeze anumite site-uri, iar site-urile de plati online ar putea fi obligate sa anuleze anumite tranzactii.
Inspirat de aici . . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.