fbpx

Experiență unică marca – ExitGame

Home  >>  Life Style  >>  Experiență unică marca – ExitGame

Experiență unică marca – ExitGame

11
mart.,2015

1

Ești în căutarea unei activități provocatoare din capitala Rep. Moldova, Chișinău?
Vă recomand ExitGame!

Înțelegerea secretă este că toți medicii din Spitalul de Nebuni au dispărut, iar pacienții, adică echipa formată din maxim 4 persoane, trebuie să evadeze folosind logica dar și toate simțurile.
ExitGame vă va activa toți neuronii și vă va face să rezolvați un mister sub presiune, în scopul de a ieși dintr-o cameră foarte vagă în doar … 60 de minute. Abilitățile, conștientizare și inteligența vă va determina dacă sunteți o echipă bună la găsirea unei soluții de a scăpa din camera decorată ca un Spital de Nebuni. Dacă nu veți fi capabili de a găsi indicii cât mai repede posibil, viața voastră va fi în pericol grav și veți fi nevoiți să vă resemnați cu gândul că nu ați reușiți să evadați din Spitalul de Nebuni. Fie că căutați indicii pe pat, sub pat, pe tavan, pe perete sau în sertare prin mape, scopul jocului este de a deschide toate lacătele, până a debloca ”mecanismul sofisticat” care deschide ușa pricipală. Nu-mi rămâne decât să vă doresc BAFTĂ cu asta!

Pe măsură ce timpul se scurge, adrenalina crește și echipa ta are tot mai puține șanse să evadeze, singuri-le simțuri care te ajută să-ți păstrezi calmul dar și să nu cazi în panică sunt: să gândești la rece, să asculți și să privești foarte atent lucruri simple, și desigur să simți și să atingi obiectele existente pentru a putea rezolva toate indiciile.

Ideea e foarte simplă, mai întâi de toate analizezi toate obiectele posibile care crezi că ți-ar da indicii, după care găsești o logică pentru a le uni și a găsi coduri pentru a deschide lacăte. Dacă ai nevoie este și un telefon unde poți solicita ajut și indicii. Simplu, nu?
Iar dacă să vă zic așa printre altele, echipa noastră a avut nevoie de doar 52 minute și a utilizat doar 2 indicii pentru a deschide ușa finală. După mine nu a fost foarte greu, în schimb foarte interactiv și interesant. Succesul nostru a fost că am acționat doar în echipă!

Jocul ca atare se bucură de un mare succes de la lansarea sa la sfârșitul lui 2014, dar creatorii, păstrează investiția inovatoare. Ei au dezvăluit recent că au deschis și cea a doua cameră de joc și anume un Garaj. Nu am fost încă, nu știu nimic despre ea, sper să merg în curând, revin cu detalii după!
Camerele lucrează de luni până luni între orele 12:00 și 24:00 și, iar de la 12:00 la 18:00 costă 300 lei per echipă, iar în week-end și între orele 18:00 și 24:00 – 400 lei.
Dacă vă plac jocurile extreme sau dacă doriți simplu să dovediți că sunteți destul de inteligenți, faceți o programare imediat pe pagina lor de Facebook sau direct pe site.
Camera se află pe adresa: Traian 22, iar rezervările le puteți face la numărul de telefon: 0793 60 690.

Primele jocuri de tip Escape și-au început parcursul în Europa prin anii 2011 în subsolul unei vechi clădiri de apartamente din Budapesta. Sarcina e totdeauna aceeași: Trebuie să evadezi dintr-un apartament închis, rezolvând enigmele, ghicitorile ce apar pe parcursul jocului. În Rep.Moldova primul joc de acest fel a fost înființat de echipa City Quest paralel cu ExitGame în februarie 2015.

Recomandări față de organizatori:
– E nevoie de un ceas/clepsidră sau orice altă modalitate de cronometrare directă (de către participant) a timpului, varianta cu sunetul să întrebi cât timp ți-a mai rămas nu se acceptă. Din punct de vedere psihologic acest proces sporește percepția de trecere neobservată a timpului sau altfel zis – flow experience;
– În ultimele 10/15 minute de joc, o alarmă îngrozitoare și neașteptată care să „motiveze”, și mai mult jucătorii să găsească o cale de ieșire mai rapidă;
– Site-ul și promovarea mai mult în limba de stat, că altfel se crează impresia că îți targetează clienții, și anume îi face prioritari pe vorbitorii de limbă rusă.

One Comment so far:

  1. […] am fost 4 bloggeri Elena Braga, Ronin Terente, Vadim Suviecă și subsemnata :). Am ieșit din ”Spitalul de Psihiatrie” în 52 de minute, mai repede decât […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.