fbpx

Concurs: De Ziua Unirii CFM oferă 98 de bilete gratuite pentru o călătorie la Iaşi

Home  >>  Călătorii  >>  Concurs: De Ziua Unirii CFM oferă 98 de bilete gratuite pentru o călătorie la Iaşi

Concurs: De Ziua Unirii CFM oferă 98 de bilete gratuite pentru o călătorie la Iaşi

21
mart.,2016

0

Sărbătorește Unirea la Iași!

Pe data de 27 martie 2016, se împlinesc 98 de ani din ziua în care Sfatul Ţării a votat în favoarea Unirii Basarabiei cu România. Cu această ocazie, Calea Ferată din Moldova oferă posibilitatea de a sărbători Unirea la Iaşi unui grup de elevi din cadrul singurului liceu cu predare în limba română din Tiraspol „Lucian Blaga”. Aceştia vor călători gratuit cu trenul „Unirea” tur-retur pe cursa Chişinău-Iaşi (Socola). Scopul acestui eveniment este de a susţine aspiraţiile şi eforturile majore pe care le depun profesorii şi elevii români din stânga Nistrului pentru păstrarea vie a limbii române în regiune.

Amintim că administrația CFM a întreprins şi anterior o serie de vizite la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, aducând copiilor din regiune bucuria sărbătorilor de iarnă, donând o sumă importantă de bani pentru procurarea noilor uniforme pentru elevi.

Totuşi, nu doar liceenii din Tiraspol se vor bucura de sărbătoarea Unirii la Iaşi. Calea Ferată din Moldova lansează un nou concurs. În contextul împlinirii a 98 de ani de la Ziua Unirii, administraţia CFM va oferi un număr total de 98 de bilete gratuite pentru o călătorie tur-retur cu trenul pe cursa Chişinău-Iaşi.

Pentru a te înscrie în concurs, participanţii trebuie să dea like paginii oficiale de facebook a Căii Ferate din Moldova [AICI], să distribuie poza de concurs şi să scrie, în comentarii, un catren din „Hora Unirii”, operă literară scrisă de Vasile Alecsandri.

Participanţii ce vor îndeplini condiţiile sus-numite vor fi înregistraţi şi vor fi selectaţi aleatoriu prin intermediul programului RANDOM.ORG. Câştigătorii vor beneficia de o călătorie inedită în unul dintre cele mai frumoase oraşe din România, cu trenul „Unirea”. Lista câştigătorilor va fi publicată joi, 24 martie, pe site-ul www.cfm.md şi pagina oficială de facebook a CFM [AICI].

Fiți alături de ei, astfel încât să scriem istoria împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.