fbpx

Concurs de sarbatorile de iarna de la Aeroportul Chisinau

Home  >>  Călătorii  >>  Concurs de sarbatorile de iarna de la Aeroportul Chisinau

Concurs de sarbatorile de iarna de la Aeroportul Chisinau

19
dec.,2015

0

Emoții premiate pentru pasagerii Aeroportul Internațional Chișinău!

Compania administrator a aeroportului – SRL „AVIA INVEST” vine cu surprize, creând atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă pentru a bucura pasagerii Aeroportului Internațional Chişinău înainte/după zbor.

Concomitent cu toate lucrările de design interior care se desfăşoară în prezent, cu tradiţionalul Pom de Crăciun împodobit, dar și cu elementele decorative expuse prin toate sălile din terminal, care bucură și crează o atmosferă plăcută pasagerilor, acesta îndeamnă călătorii care vizitează/tranzitează Aeroportul Internațional Chişinău să participe la concursul organizat de către „Avia Invest”.

Așa dar, cei care vor fi activi, și vor realiza poze pe fundalul decorului din incinta terminalului, publicându-le pe reţelele sociale Facebook şi Instagram cu hashtagurile #AviaInvest #HappyWinterHolidays2016 până pe 15 ianuarie vor fi premiaţi.

Astfel, 5 cei mai veseli participanţi vor câştiga câte un set cu suvenire ale Aeroportului Chişinău iar cel mai norocos se va bucura de premiul cel mare, care constă într- un sejur pentru 2 persoane, timp de 5 zile în Viena – oraşul cu cel mai frumos târg al sărbătorilor de iarnă din Europa.
Câştigătorii vor fi selectaţi în mod aleatoriu, la loteria organizată pe site-ul www.random.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.