fbpx

Carla’s Dreams – Sub Pielea Mea #EROINA

Home  >>  Muzică & Sport  >>  Carla’s Dreams – Sub Pielea Mea #EROINA

Carla’s Dreams – Sub Pielea Mea #EROINA

21
ian.,2016

0

Ieri, 20 ianuarie 2016, Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei ”Sub pielea mea. Eroina”, realizat de către echipa BR Films în colaborare cu Global Records.
De la Ironie, Fiare, Nebunie, Plăcere, Pasiune și până la Erotică și Sex.
Piesa „Sub pielea mea” ține să spună că fiecare dintre noi are un etaj – taină, acolo unde se ascund cele mai intime dorințe, unde este tăinuită partea umană nedezvăluită, pe care fiecare dintre noi o posedă. Inițial, există un El și o Ea, timizi și frustrați. Iar atunci când ei trec într-o altă dimensiune, încetează să existe fiecare aparte, devenind un tot întreg.
Deși piesa a fost lansată acum două luni la postul de radio românesc Radio ZU și are peste 1.700.000 de vizualizări unice, clipul video lansat aseară, a acumulat în mai puțin de 12 ore peste 370.000 de vizualizări.
Pentru rolul principal, echipa de producție a clipului a ales printr-un casting un tânăr dar și o tânără model, care a jucat rolul Eroului și a Eroinei.
Se zice că aceștia sunt: Wika Wikiss (Ea pe facebook) și Cristyan Perepeliuc (El pe facebook).
Chiar dacă nu prea sunt inițiat în acest domeniu și nu nici sunt critic de videoclipuri, însă pot să afirm cu certitudine că clipul este chiar ok indus ușor până la limita +18.
Am stat aseară și l-am analizat vreo 2 ore în slow motion și am numărat peste 30 de poziții sexuale și cel puțin 45 de momente erotice unice în doar 2 minute și 33 secunde de videoclip.
Cât despre actorii din clip, pot să zic un sigur lucru: sa văzut clar că El se simțea mult mai liber în comparație cu Ea în rest nu am cuvinte!
Eu cred că băieți nu trebuie să se oprească aici și să scoate și alte piese dar și videoclipuri la fel de bune!

Alte succese și colaborări

În acest spirit de idei, îl putem nominaliza, fără echivoc, proiectul Carla’s Dreams care s-a dovedit a fi adevărat fenomen muzical. După ce a spart topurile și s-a bucurat de un succes enorm cu piesa “P.O.H.U.I.” în colaborare cu Inna, a urmat apoi “Cum ne noi” în colaborare cu Delia, dar și ale colaborări fructuoase Loredana, Dara, Antonia și alții.
“Cum ne noi”, piesa compusă de Carla’s Dreams în colaborare cu Delia care a fost lansată în mai 2015 a devenit un hit național și a doborât record după record.
A ajuns pe primele poziții în toate topurile radiourilor din țară (4 săptămâni), numărul 1 în Republica Moldova în Airplay Top 100 și a înregistrat în nici două luni de la lansare peste 19.000.000 de vizualizări. Dar și un nou record atât în R.Moldova cât și în România, după o lună de la lansarea oficială, single-ul a depășeșit 10.000.000 de vizualizări, devenind până la sfârșitul anului hit-ul cu nr 1 în topul celor mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din R.Moldova și România cu un număr de peste 34.000.000 de vizualizări.

Despre Carla’s Dreams

Amintesc că Carla’s Dreams este denumirea unui proiect muzical din Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpretează melodii în mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt Hip hop, Jazz, Rock și Pop în limbile română, rusă și engleză.
În cadrul concertelor, atât vocalistul formației cât și ceilalți membri, pentru a-și ascunde identitatea poartă o glugă cu ochelari, iar fața le este mascată. Trupa se evidențiază de alți artiști autohtoni prin folosirea unui argou personalizat, texte despre realitățile vieții cotidiene și folosirea mai multor stiluri muzicale.
Anterior presa a scris că solistul grupei este Andrei Țăruș, cunoscut mai devreme ca solistul și autorul versurilor trupei In Quadro, dar nici până astăzi nu avem confirmarea oficială din partea proiectului Carla’s Dreams, că acest lucru este adevărat.

Carla’s Dreams – Sub Pielea Mea | #eroina (Official Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.