fbpx

București – Londra Gatwick de la Wizz Air

Home  >>  Călătorii  >>  București – Londra Gatwick de la Wizz Air

București – Londra Gatwick de la Wizz Air

23
apr.,2016

0

Bucureşti – Londra Gatwick de la Wizz Air, din 18 iunie 2016

Începând cu 18 iunie 2016, Wizz Air  va deschide o noua rută și anume București (OTP) – London Gatwick (LGW) care va fi operată zilnic. Biletele pot fi rezervate deja pe site-ul Wizz Air, și încep de la 29 euro/segment, cu toate taxele incluse.

Orarul zborurilor:

București (OTP) – London Gatwick (LGW) 7/7, luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică (începând cu 18 iunie 2016), 3 ore și 10 minute:
OTP 19:40 → 20:50 LGW

LGW 21:35 → 02:45+1 OTP

Noua rută va fi singura legătură directă dintre cele două aeroporturi şi va oferi cea mai ușoară cale de acces dinspre capitala României spre partea de sud a Londrei. Pentru clienţii români, ruta va însemna, totodată, o a doua opţiune de călătorie spre Londra, alături de zborurile directe dintre Bucureşti şi Londra Luton, în nordul capitalei Marii Britanii. În prezent, Wizz Air oferă 114 rute, de pe cele 9 aeroporturi din România, spre 16 ţări şi asigură preţuri scăzute pentru călătoriile de plăcere şi de afaceri între ţara noastră şi restul Europei. Pe multe dintre rute tarifele încep de la 9 euro.

* În plus, în acest an, operaţiunile Wizz Air din întreaga Românie susţin mai mult de 3,300 de locuri de muncă indirecte, în industriile conexe, ca de exemplu, turism sau servicii.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană din România prin prisma capacității de transport a celor 19 aeronave alocate pieței. De asemenea, compania are mai mult de 600 de angajaţi la cele 5 baze curente şi continuă să facă angajări pentru cele 2 baze care se vor deschide în acest an, în Iaşi şi Sibiu (aplicaţiile se pot trimite pe www.wizzair.com).
Wizz Air continuă să adauge capacitate în România prin alocarea a două noi aeronave în cursul anului în Cluj–Napoca şi Bucureşti. Compania deţine una dintre cele mai noi flote din Europa şi va începe în curând faza a 2-a a proiectului său prin alocarea în Bucureşti, în luna mai, a unui A321ceo, unul dintre cele mai eficiente aeronave cu un singur culoar aflate în operare, ceea ce va contribui la potențialul Wizz Air de a oferi tarife mici.

“Această rută nouă aduce opţiuni ieftine de călătorie între Bucureşti şi sudul Londrei şi al Angliei. Wizz Air a devenit cea mai populară linie aeriană din România datorită tarifelor scăzute pe care le practică, serviciilor profesioniste de la bordul aeronavelor sale, numărului de destinaţii oferite şi faptului că pasagerul își poate personaliza călătoria. Anunţul de astăzi înseamnă şi mai multe opțiuni convenabile pentru cei care călătoresc în sudul Marii Britanii şi al Londrei.” – declară Chief Corporate Officer Wizz Air,  Owain Jones.

Simulare

Am făcut o simulare tur-retur pentru ruta București (OTP) – London Gatwick (LGW) – București (OTP) la data de 18 iunie 2016 și respectiv 23 iunie 2016, iar costul biletului pentru acest zbor – este de doar 73,56 euro.

Screen: www.wizzair.com

Călătoriți cu plăcere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.