fbpx

Alege tipul tau preferat de sex!

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  Alege tipul tau preferat de sex!

Alege tipul tau preferat de sex!

14
feb.,2012

0

Imagineaza-ti ca ai putea sa ai parte de un singur comportament sexual pentru tot restul vietii tale, un singur act sexual si nimic altceva. Care ar fi acesta?
Timp Sex
In unele moduri, sexul este ca aerul. Cand ai o rezerva abundenta si acces usor, este cel mai usor lucru din lume sa il iei drept gratuit. Dar cand rezervele incep sa dispara, te face sa te trezesti si sa devii alert.

Exista multi oameni care isi traiesc viata fara sa aiba anumite tipuri de sex. Fie ca e vorba de motive religioase, culturale, fizice, monetare, emotionale sau de alta natura, nu avem toti acces la orice tip de joaca sexuala.

Asadar, inceteaza sa iei sexul ca pe ceva gratuit si incearca sa te gandesti la el intr-un mod mai creativ.

Acorda-ti o perioada in care sa te gandesti la diferitele tipuri de sex in care ti-ar place sa te angajezi. Poti face o lista mentala, sa observi ce comportamente abordezi mai des, care sunt actele sexuale „de ocazii speciale” si ce tipuri de sex nu ai incercat inca, dar ai vrea.

Apoi, imagineaza-ti pentru o saptamana, o luna, un an ca faci doar acest tip de sex (poate fi numai cu tine, cu un partener sau mai multi, dar mereu acelasi tip de act sexual). Ce tip de sex ai alege?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.