fbpx

Achita 1 leu cu cardul si calatoreste cu trenul

Home  >>  Călătorii  >>  Achita 1 leu cu cardul si calatoreste cu trenul

Achita 1 leu cu cardul si calatoreste cu trenul

15
sept.,2015

1

Î.S. „Calea Ferată din Moldova” (CFM) lansează, începând cu azi dimineața, 15 septembrie 2015, o promoție inedită pentru pasagerii săi. Începând cu ora 8:00, vom putea călători gratuit sau achitând doar un leu pentru biletele procurate online spre Ungheni și Ocnița.
În perioada 15.09.2015 – 30.09.2015, CFM va desfăşura o campanie promoţională, care are drept scop promovarea noului mod de achiziţionare a biletelor de călătorie, în regim online, dar și stimularea pasagerilor de a circula cu trenurile modernizate.

Astfel că, pentru a familiariza călătorii cu noua procedură, în prima săptămână (15.09.2015 –22.09.2015), costul biletelor va fi de 0 (zero) lei, şi anume, accesând siteul www.railway.md, pasagerii vor comanda biletul online gratuit.

În cea de-a doua săptămână (22.09.2015 – 30.09.2015), preţul biletului online va fi de doar 1 leu, iar plata se va efectua prin intermediul cardului bancar.

ATENȚIE!!! Biletele online vor putea fi procurate în limita locurilor disponibile. Totodată, acestea vor putea fi achiziționate cu 1 zi înainte de plecarea trenurilor din stație.

Promoţia este valabilă pentru cursele trenurilor modernizate Chişinău – Ungheni şi Chişinău – Ocniţa.

După finalizarea promoției, vor intra în vigoare prețurile standarte.

One Comment so far:

  1. […] doar 2 săptămâni după promoția ”Achita 1 leu cu cardul si calatoreste cu trenul”, Întrprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM) va lansa în premieră […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.