fbpx

12 trucuri erotice pentru o partidă fierbinte de sex. Simte pasiunea!

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  12 trucuri erotice pentru o partidă fierbinte de sex. Simte pasiunea!

12 trucuri erotice pentru o partidă fierbinte de sex. Simte pasiunea!

4
mart.,2012

0

SexGerul de afară ţi-a îngheţat libidoul şi nici că mai ai chef să devii intim cu partenera ta de viaţă, mai ales dacă asta înseamnă să renunţi la stratul călduros de haine? Dacă lucrurile s-au răcit între voi pe plan sexual, ce-ar fi să vă mai dezmorţiţi puţin?

Iată 12 trucuri erotice care sigur vă vor încălzi şi vă vor reda pofta nebună de sex!

1. Tolăniţi-vă pe canapea şi vizionaţi un film erotic
Se zice că pofta vine mâncând… Normal că dacă activităţile voastre sunt inocente, fără vreo tentă sexuală, nici nu simţiţi nevoia să mai începeţi o partidă de sex. Data viitoare când vă tolăniţi pe canapea sub pătura groasă, ca să vedeţi un film, alege tu filmul şi mizează pe o peliculă cu scene erotice. Imaginile fierbinţi vă vor incita privirea, aşa că profită de ocazie şi atinge-o pe iubita ta pe sub pătură într-un mod seducător. Va prinde imediat mesajul.

2. Încălziţi-vă simţurile
Ce chef să mai ai de sex când simţi că gerul ţi-a îngheţat simţurile? Ei bine, îţi poţi recăpăta pofta de sex dacă tu şi iubita ta începeţi să vă atingeţi mai des, poate chiar şi cu pretextul de a vă încălzi după drumul istovitor de la muncă. Roagă-o să-ţi mângâie braţele, spatele şi posteriorul cu mişcări ferme. Astfel de atingeri favorizează eliberarea de endorfine şi de oxitocină, ceea ce îţi va stimula şi dorinţa sexuală. Masaţi-vă unul pe celălalt cu ciocolată încălzită în prealabil şi consumaţi-o direct de pe trupurile voastre. Ciocolata neagră are efect afrodiziac!

3. Oglindiţi-vă plăcerea
În cazul în care nu ai o oglindă de dimensiuni mari în dormitor nici nu ştii ce pierzi. O oglindă aşezată în dreptul patului poate face minuni cu viaţa voastră sexuală. Faptul că vă puteţi privi în acţiune adaugă un strop de adrenalină partidei. În timpul sexului oral, cel care primeşte plăcerea se poate privi în oglindă şi îşi poate urmări partenerul din mai multe perspective. Plăcerea va fi dublată de efectul vizual!

4. Intensifică plăcerea ta
Cu 30 de secunde înainte să ai orgasm spune-i partenerei să-ţi atingă perineul, acea porţiune fină şi umflată situată între testicule şi anus. Masajul acestei zone îţi va intensifica plăcerea din timpul orgasmului! La fel, pentru un orgasm exploziv, strându-ţi baza penisului preţ de câteva secunde, chiar înainte să ejaculezi.

5. Intensifică plăcerea ei
Ca să simtă mai multă plăcere în timpul actului sexual, sexologii îţi recomandă să fii atent la partenera fiindcă ea îţi arată maniera în care îi place să fii atinsă, masturbându-se în faţa lui. Închide ochii şi atinge-o aşa cum ştii că-ţi place şi ia notiţe.

6. Încinge atmosfera cu un playlist sexy
Dansul ne încălzeşte şi ne binedispune, pentru că ne pune sângele în mişcare şi favorizează eliberarea de endorfine. Concepe un playlist cu melodii super sexy şi activează opţiunea de shuffle, ca să curgă aleatoriu. Mai apoi, provoacă-o pe iubita ta la un dans intim şi provocator sau fă-i un număr de striptease de neuitat.

7. Inovează sexul cu puţină tehnologie
Unele cupluri sunt reticente când vine vorba de achiziţionarea unei jucării erotice. Nu te simţi inferior, dacă iubita ta va cumpăra un vibrator de mici dimensiuni confecţionat special pentru stimularea clitorisului. Îl poţi folosi în timp ce o penetreazi, pentru a maximiza şansele să-i atingi orgasmul, având în vedere cât de importantă este stimularea clitoridiană pentru plăcerea unei femei. În plus, poţi achiziţiona un vibrator cu telecomandă, având grijă să o iai tu telecomanda. O va incita faptul că o poţi controla.

8. Micul ei prieten, lubrifiantul cu efect de încălzire
Există pe piaţă lubrifianţi speciali, care conţin particule ce conferă pielii iubitei tale senzaţia imediată de încălzire. Aplică un strop de lubrifiant pe penisul tău şi alt strop la iubita ta pe clitoris chiar înainte să o penetrezi şi vei simţi diferenţa!

9. Aprindeţi dorinţa la duş
Când vă aflaţi la duş, frecaţi-vă unul pe celălalt cu un scrub exfoliant cu proprietăţi afrodiziace, cum ar fi cel cu aromă de lavandă sau cel cu vanilie. În acest fel vă stimulaţi terminaţiile nervoase ale pielii, stimulaţi circulaţia sângelui şi vă recăpătaţi apetitul sexual. După un asemenea tratament revigorant, sexul va fi mult mai intens.

10. Faceţi sex semi-îmbrăcaţi
O soluţie de compromis este, desigur, aceea de a face sex semi-îmbrăcaţi. Aşa că începeţi actul sexual într-un mod fulminant, eliminând din joc doar hainele care stau în calea plăcerii.

11. Recreaţi valurile mării
Ştiai că există un mit al mării potrivit căruia întotdeauna al şaptelea val dintr-o serie de şapte este cel puternic? Henri Charrière, fost prizonier pe o insulă, a scris în memoriile sale, publicate în romanul „Papillon”, despre dobândirea libertăţii pe mare: „[Valurile] Vin într-o serie de şapte. Iar al şaptelea val este suficient de puternic încât să ne poarte dincolo de punctul fără întoarcere.”

Lasă-te inspirat de această legendă şi în actul sexual. Recreaţi valurile mării prin mişcările voastre. Penetreayă-ţi iubita ta mai superficial, dar a şaptea penetrare să fie întotdeauna una profundă.

12. Creează anticipare
Daţi-vă sms-uri indecente, luaţi cina într-o atmosferă intimă şi, cel mai important, investiţi timp şi energie într-un preludiu lung şi senzual. Toată această anticipare intensifică dorinţa de a face sex şi vă transformă într-un cuplu foarte pasional!

Inspirat de aici. . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.