fbpx

10 secrete ca să faci sex tot weekendul

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  10 secrete ca să faci sex tot weekendul

10 secrete ca să faci sex tot weekendul

14
ian.,2012

1

Sex Week-EndDupă o vară toridă, plină de distracţii şi de cheltuieli, poate că a sosit momentul să mai staţi un weekend şi pe acasă. Nu, nu vă sugerez să vă cuminţiţi, dimpotrivă… Sexologii v-ar propune să vă petreceţi următorul weekend făcând sex nonstop. De ce?
Partidele lungi de sex îţi aduc super beneficii!

Atingi orgasmul: se ştie că femeile au nevoie de mai mult timp decât un bărbat pentru a atinge orgasmul, iar un maraton sexual, în care variezi poziţiile, viteza şi unghiul de penetrare, sigur este o lecţie ce merită învăţată. Vei avea timp berechet să urci pe culmile plăcerii.

Slăbeşti: specialiştii susţin că jumătate de oră de sex poate arde cel puţin 150 de calorii! Dezbrăcatul, sexul pe birou, ori spasmele orgasmului sunt doar câteva dintre modalităţile prin care poţi slăbi făcând sex. Iar dacă ţi-ai propus să faci sex două zile, fii sigur că vei arde câteva kilograme în special pentru femei!

Creşte intimitatea de cuplu: o partidă de sex pe fugă nu vă apropie în plan emoţional. Vă ajută doar să vă eliberaţi de tensiune. Momentele prelungite de intimitate sunt cele care vă fac să simţiţi că s-a creat o conexiune puternică între voi doi.

Te-am convins că merită să stai acasă în pat cu iubita un weekend întreg?

Iată 10 sfaturi practice care vă ajută să vă bucuraţi de sex, fără să obosiţi sau să vă pierdeţi cheful:

1. Trasformaţi treburile casnice în jocuri erotice

Chiar dacă bărbații nu au nevoie de un confort psihic pentru a se lăsa pradă instinctelor sexuale. Confortul psihic ni-l luăm din ceea ce vedem în jurul nostru. Când s-au adunat o serie de probleme care trebuie curând rezolvate sau femeilor când s-au adunat o serie de rufe murdare, iar chiuveta e doldora de vase şi ştii că nu mai e strop de mâncare în frigider, nu prea îţi arde de sex, mai ales dacă vorbim de un maraton.

Înainte să vă puneţi pe treabă în dormitor, sigur vei simţi nevoia să te pui pe treabă în restul casei. Roagă-o pe iubita sau iubitul tău să te ajute la treburile casnice şi precizează-i că-l aşteaptă o răsplată de proporţii. Faptul că faceţi treaba împreună îţi oferă un confort psihic, odată, pentru că faceţi totul în echipă, iar mai apoi, pentru că terminaţi totul mai repede.

Pont: transformaţi treburile casnice într-un preludiu. Fiind bărbat adevărat dute și ajut-o când lustruieşte frigiderul sau chiuvetele. Stropeşte-o cu apă când spălă vasele sau hrăneşte-o cu mâna când gătiţi ceva. În fond, nu contează ce faceţi, atâta vreme cât sunteţi împreună.

2. Consumaţi alimente afrodisiace

Ca să aveţi chef maxim de sex, ar fi cazul să o lăsaţi mai moale cu alimentele grase, precum cârnăciorii şi micii, chiar dacă este weekend. Consumaţi mâncare cu moderaţie, nu până la saturaţie, dacă vrei să fiţi energici. În plus, mizaţi pe alimentele cu un puternic efect afrodisiac.

Ardeiul iute te înfierbântă în plan sexual, pentru că te ajută să eliberezi endorfine, ciocolata neagră conţine stimulente care îţi dau o stare de fericire, mierea îţi creşte pofta de sex, pentru că ajută la metabolizarea estrogenului, iar stridiile au acelaşi efect asupra libidoului tău, pentru că sunt bogate în zinc, mineral necesar pentru producerea de testosteron.

3. Dormi cât ai nevoie

Un weekend plin de sex nu înseamnă să te privezi cu totul de somn. Dimpotrivă, ai nevoie în continuare de cele minim 8 ore de somnn, pentru a te simţi odihnit. Profită de weekend şi prelungeşte-ţi somnul de dimineaţă. Sigur te vei trezi binedispus şi-o vei trezi şi pe iubita ta. În plus, în weekend chiar îţi permiţi să dormi 20 de minute după ce ai un orgasm răvăşitor. Te vei simţi total revigorat şi gata să o ieie de la capăt.

4. Uitaţi-vă la filme erotice

Filme precum Lie with Me, Intimacy sau Forbidden Secrets vă oferă stimularea mentală de care aveţi nevoie, ca să fiţi incitaţi şi atraşi unul de celălalt. În pauzele dintre partide vizionaţi împreună un film erotic, iar mai apoi încercaţi să reproduceţi cele mai fierbinţi scene. Satisfacţie garantată!

5. Închideţi-vă telefoanele şi nu intraţi pe Facebook

Veţi fi tentaţi să luaţi legătura cu lumea reală, dacă sună nu ştiu ce prieten sau ea primeşte pe facebook invitaţie la o pizza de la o prietenă. Mai bine orpiţi orice fel de legutură cu restul lumii, măcar pentru un weekend, în care aveţi ocazia să vă redescoperiţi.

6. Încercaţi poziţii sexuale comode

Cine spune că poziţia misionarului s-a demodat probabil că este adeptul partidelor scurte de sex şi pasionale… În cazul unui maraton mai bine căutaţi poziţii clasice, care să vă ofere confortul de care aveţi nevoie. Doar nu vreţi să obosiţi înainte de a atinge extazul. Alternaţi misionarului cu femeia deasupra, ca să faceţi efort în proporţii egale şi când simţiţi că aveţi nevoie de o pauză mişcaţi-vă senzual în poziţia linguriţă, cea în care ambii parteneri stau întinşi pe o parte, femeia cu spatele la bărbat.

7. Nu uitaţi să vă faceţi provizii de dulciuri

Începeţi ziua cu o ceaşcă de cafea care vă va oferi un elan sexual pentru întreaga zi şi consumaţi între mese dulciuri bogate în ciocolată sau fructe, precum bananele, care conţin substanţe afrodisiace. Astfel, vă asiguraţi că aveţi suficientă energie şi poftă de sex în timpul maratonului.

8. Prezervative şi lubrifiant din belşug

Ca să fie totul perfect, asiguraţi-vă că aveţi la îndemână prezervative şi lubrifiant. Este foarte frustrant să daţi fuga la magazin când vă e lumea mai dragă, pentru că aveţi nevoie de protecţie sau de un pic de ajutor. S-ar putea ca tot cheful de sex să dispară subit. Sexologii spun că femeile tind să nu se mai lubrifieze după mai mult timp de sex, chiar dacă sunt excitate, şi îţi recomandă, în cazul unui maraton, să apelezi la lubrifiant.

9. Plimbări în natură

Ca să faci foarte mult sex timp de două zile e important să-ţi oferi şi câteva momente de respiro. Ieşiţi seara la o plimbare de jumătate de oră, într-un parc, pentru a respira aer cât mai curat şi veţi vedea că sunteţi din nou gata de nebunii când ajungeţi acasă.

10. Şi cel mai important, hidrataţi-vă

Chiar în timpul partidei de sex, dacă simţiţi că vă este sete! Apa este importantă în succesul oricărui maraton, fie el şi sexual.
Inspirat de aici . . .

One Comment so far:

  1. Keli spune:

    Wonderful exnltpaaion of facts available here.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.